Even voorstellen

Mijn naam is Femke Engelen en ben de gelukkige eigenaar van Mitchell and Ness 1985 White Sox #72 Carlton Fisk Stitched White Throwback Baseball Jersey 2 Nova scotia duck tolling retrievers. Met het praktijkspeurvirus ben ik besmet geworden door mijn oudste toller, Daya.

Daya is een wat onzeker hondje en op advies van een gedragsdeskundige zijn wij bij Henk Bouman terecht gekomen voor het praktijkspeuren.

Vaak als men iets echt leuk vindt, komt van het één ook het ander. Dit is bij mij  gebeurd en na de S.T.C. Speurhondenopleiding tot praktijkspeur instructeur succesvol te hebben afgesloten, heb ik hondenschool Speur een Geur opgestart.

Naast het Praktijkspeuren, probeer ik me op steeds meer gebieden te verdiepen in de Wholesale Football Jerseys hondenwereld. Daarom probeer ik ook verschillende soorten workshops en lezingen bij te wonen en ben ik op het ogenblik bezig met de opleiding tot gedragstherapeut bij DogVision.

Ik geef particulieren praktijkspeurtrainingen en hoop daarmee jullie net zo enthousiast te maken als dat ik toen ben gemaakt.